Dietistė Kristina

Sveika mityba - sveikatos šaltinis

Dietistės kelyje atsiradau 2021 metais. Baigiau sveikatos mokslų studijas ir nuolat tobulinuosi, dalyvaudama įvairiuose moksliniuose renginiuose bei seminaruose ir žinoma – dirbdama tiesiogiai su žmonėmis. Vedu paskaitas apie sveiką mitybą ir individualias konsultacijas. Dalinuosi savo žiniomis su žiniasklaida bei teikiu asmenines konsultacijas mitybos klausimais.

0 +
Metų Patirties
0 +
Laimingų Klientų
0 +
Pravestų Paskaitų

Jūsų sveikata - mano prioritetas

Mityba pagal jūsų gyvenimo būdą

Per savo ilgą patirtį, dirbant su žmonėmis, pastebėjau, jog nėra vieno bendro atsakymo, kuris tiktų visiems. Kiekvienas žmogus yra unikalus ir turi savo stiprybių, kurias tinkama mityba gali tik dar labiau sustiprinti, arba silpnybių, kurias taip pat galima sumažinti tinkamai maitinantis.

Džiaugiuosi, kad manimi pasitiki

Kristina labai šiltas žmogus, negailintis patarimų. Teko ne kartą kreiptis sveikatos gerinimo klausimais. Jei reikalinga dietologė, tai tik Kristina. Rekomenduoju!
Kas liečia sveikatą - Kristinos visi patarimai, pamokymai yra labai vertingi. Dėka Kristinos patarimu išsisprendė daug sveikatos problemų. Labai nuoširdi, paprasta moteris, kuri visada noriai pataria, paaiškina, pamoko.
Nuoširdžiai ačiū už viską! Už tai, kad išmokėte išsivalyti organizmą, jį stebėti, papildyti. Energijos turiu šimtą kart daugiau, nekamuoja susirgimai. Taip pat, didžiulis ačiū už nuoširdų ir stiprų palaikymą bet kokioje situacijoje. Tokį šviesų ir gerą žmogų sutikt gyvenime man yra didžiulė dovana.
Sonata
Vitalija
Lina
Shopping cart close